۱۶
دی
۱۴۰۳
شماره
۵۸۰۰
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر*: شامگاه شنبه 8 دی ماه آئین گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در سالن جلسات اتاق بازرگانی همدان با حضور مسؤولان استان برگزار شد و این آئین نماد وفاق بخش خصوصی و دولت در توسعه صنعت و معدن بود.
صوفی: زیرساختهای فرودگاه و راهآهن همدان توسعه یابد
به گزارش خبرنگار هگمتانه، نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی در این آئین گفت: برای توسعه صنعت و اقتصاد استان باید زیرساخت مهم فرودگاه و راهآهن رونق پیدا کند.
عباس صوفی اظهار کرد: مجمع نمایندگان استان همدان برای رساندن این منطقه به جایگاه اصلی تولید و اشتغال هماهنگ و منسجم هستند.
وی با تأکید بر تعامل بیشتر بانکها در راستای تخصیص منابع بانکی به بخش تولید و صنعت استان، گفت: خروج منابع مالی از استان زیبنده استان نیست، زیرساختهای مورد نیاز برای توسعه صنعتی استان باید بسیج شوند.
صوفی همچنین با اشاره به فعالیت منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد، افزود: زیرساختهای لازم برای راهاندازی این پروژه بزرگ باید بسیج شود.
رنجبرزاده: صمت همدان در ایجاد رغبت و انگیزه در بین کارآفرینان و تولیدکنندگان پیشتاز است
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان هم تأکید کرد: صمت همدان در ایجاد رغبت و انگیزه در بین کارآفرینان و تولیدکنندگان پیشتاز است.
اکبر رنجبرزاده گفت: پویایی صنعت استان همدان با تلاش کارآفرینان و تولیدکنندگان محقق شده است.
وی تأکید کرد: فعالان عرصه تولید و اقتصاد، ثروت استان همدان هستند و می توانند رونق اشتغال را در این کهن دیار رقم بزنند.
رنجبرزاده خاطرنشان کرد: مجمع نمایندگان استان همدان آمادگی رفع موانع و گره گشایی از تولیدکنندگان در سطح کلان و کشور را دارد و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
وی با قدردانی از استاندار همدان گفت: وی در این مدت پیگیر مسائل فعالان بخش تولید بوده است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از اداره کل صمت در برگزاری همایش روز ملی صنعت و معدن افزود: این رویدادها در مسیر توسعه صنعتی استان اثربخش است و باید برای ایجاد انگیزه و رغبت کار و تولید در استان مستمر باشد.
رنجبرزاده با تأکید بر جذب منابع استان توسط مدیران کل گفت: برای جذب سرمایهگذاران و ایجاد امنیت و رفع دغدغه آنها باید تلاش کنیم.
آریایینژاد: مادام که پول واسطهها بدون زحمت چند برابر می شود این اقتصاد بیمار است
احمد آریایی نژاد نماینده مردم ملایر نیز با تاکید بر ضرورت اهلیت افرادی که کاری برعهده میگیرند، بیان کرد: این موضوع از اهمیت فراوان برخوردار است.
وی گفت: جوانان ما می توانند در قالب تعاونی از دانش خود در قالب کارآفرینی استفاده کنند.
آریایینژاد افزود: مادام که پول واسطه ها بدون زحمت چند برابر می شود این اقتصاد بیمار است.
وی با بیان اینکه باید ارتباطات بیشتری با تولیدکنندگان داشته باشیم ابراز امیدواری کرد که تولید کنندگان ما ثروتمندترین افراد جامعه باشند نه واسطههایی که بدون زحمت محصولی را در جایی دیگر چند برابر می فروشند.
ملانوری: صنعت و معدن با مشارکت مردم شکوفا میشود
حمید ملانوری استاندار همدان هم با اشاره به اینکه هرجا که مردم پای کار آمدند شاهد اتفاقات خوبی بودیم، گفت: با حضور و مشارکت مردم در صنایع و معادن و استفاده از ظرفیتهای آنها، شاهد شکوفایی این حوزه خواهیم بود.
وی بیان کرد: توجه به مردم و بخش خصوصی در همه زمینهها امری مهم است؛ از ظرفیتهای مردمی در همه بخشها باید استفاده شود.
استاندار همدان با بیان اینکه زمانی فعالیت در حوزه صنایع و تولید فقط مربوط به اقتصاد بود، تصریح کرد: اما امروز فعالیت اقتصادی کارکردهای متفاوتی دارد و جدا از اینکه یک فعالیت اقتصادی است، کارکرد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی نیز دارد.
ملانوری گفت: در کنار این موارد اعتقاد داریم فعالیت اقتصادی در عصر امروز یک اقدام خیرخواهانه و نیکوکارانه نیز محسوب میشود.
وی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصادی موجب بالارفتن شعور و فرهنگ جامعه و نیز رشد عقلانیت سیاسی میشود، افزود: نظام حکمرانی جمهوری اسلامی مردمپایه است و فعالیتها باید مردممحور باشد، هرجا که نقش مردم پُر رنگ شده، فضای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز بهتر بوده است.
ملانوری بیان کرد: سرعت تولید علم و دانش در دنیا بسیار بالا است و اگر با آن همراه نشویم؛ عقبافتادگیها غیرقابل جبران خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه ایجاد دولت محلی، تحول در استان و ایجاد امید در مردم را تقویت خواهد کرد، ابراز کرد: استان همدان ظرفیتهای زیادی دارد اما اگر این ظرفیتها در سفرههای مردم دیده نشود و شاهد رفع آسیبهای اجتماعی نباشیم، دیگر این ظرفیتها ارزشی ندارد.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه توجه به دولت محلی بسیاری از مشکلات را برطرف خواهد کرد و نادیدهگرفتن ظرفیتهای محلی و مردمی بزرگترین پاشنه آشیل رسیدن به اهداف است، افزود: راهاندازی ستاد توسعه و پیشرفت استان با شعار «تدبیر، تلاش و توسعه» نقش مهمی برای تحول استان دارد و سرعت اجرای برنامه را افزایش میدهد.
وی بیان کرد: پایینبودن جرأت خطرپذیری یکی از موارد خروج منابع از استان است و پیشرانها باید به مردم کمک کنند تا از ظرفیتها استفاده شود.
استاندار همدان با بیان اینکه گفتمان دولت چهاردهم وفاق و انسجام ملی و حمایت از سرمایهگذاران است و توجه ویژهای به مردمپایگی کارها، سرمایهگذاری، کارآفرینی و تولید دارد، گفت: انسجام و وفاق به معنای واقعی در استان ایجاد میشود و کار درست و منطقی را برای توسعه و پیشرفت استان انجام میدهیم.
وی ادامه داد: با حمایتهای نماینده ولیفقیه در استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاههای نظارتی و قضایی نیز تمام قد پای مسائل استان هستند.
استاندار همدان گفت: سرمایهگذار اهلیتدار بخش خصوصی برای ما بسیار محترم است و با همه توان از آن حمایت میکنیم.
استاندار همدان بیان کرد: به زودی مجوزهای بینام برای حمایت از سرمایهگذاران صادر میشود و پُر تحرک به سمت تولید و حضور فعالان اقتصادی حرکت خواهیم کرد.
شانیان: دستاوردهای صنعتی استان حاصل تلاش و تکاپوی تولیدکنندگان استان است
احمد شانیان مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان هم گفت: دستاوردها و اتفاقات خوب حوزه تولید حاصل زحمات صنعتگران و معدن داران است.
وی با بیان اینکه گفتمان استان همدان تغییر کرده است، افزود: اکنون در پی ایجاد زیرساخت جدید و به دنبال تربیت و جذب نیروی متخصص هستیم.
مدیرکل صمت استان همدان خاطرنشان کرد: در بسیاری از شهرهای استان واحدهای صنعتی نیازمند نیروی کار هستند.
شانیان با اشاره به تلاش و دستور صریح استاندار همدان در خصوص عدم قطع برق بخش تولید گفت: این تدبیر موجب امید و انگیزه در بین تولیدکنندگان استان بود.
وی افزود: این موضوع نشان داد بخش تولید اولویت مدیریت ارشد استان است و با کمترین نارضایتی مردم نیز مشارکت کردند.
شانیان تصریح کرد: کارگروه توسعه و پیشرفت به صورت آزمونه در استان همدان با هدف تسهیلگری در سرمایهگذاری و حمایت از بخش تولید به همت استاندار همدان در حال برگزاری است.
مدیرکل صمت استان همدان خطاب به فعالان اقتصادی خواست آنها به ابزارهای روز در عرصه تجارت الکترونیک مجهز شوند و راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی خود را جدی بگیرند.
مرتضایی: دستیابی به ایجاد ارتباط صمیمانه با کارگزاران دولت در استان
رئیس اتاق بازرگانی همدان هم گفت: به عنوان نماینده تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی مطرح می کنم که در این مدت یک دستاورد مهم داشتیم، آن هم ایجاد ارتباط صمیمانه با کارگزاران دولت در استان همدان بوده است و امیدوار هستم این ارتباط و روابط صمیمانه همچنان ادامه داشته باشد و بتوانیم دست در دست همدیگر مشکلات و مسائلی را حل کنیم.
رحیم مرتضایی بیان کرد: بر اساس دستور استاندار، اتاق بازرگانی مأمور شد چالشهای مربوط به حوزه تولید، بازرگانی، صنعت و همه این موارد را جمعبندی کند که انجام شد.
وی ادامه داد: با توجه به دغدغه استاندار در جهت توسعه استان همدان در ستاد پیشرفت و توسعه استان همدان برنامهریزیهای کلی استان مطرح و مورد استفاده قرار گیرد.
مرتضایی ابراز امیدواری کرد که با برنامهای که استاندار تدارک دیده و با تدبیر، تلاش و توسعه استان همدان به آنجایی که لازمهاش است برسد و ما بتوانیم یک استان پویا و فعال را بین استانهای کشور داشته باشیم.
خزایی: واحدهای صنعتی طبق سخنان رهبر انقلاب افسران اقتصادی امروز هستند
مؤمنعلی خزایی عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی همدان هم با تقدیر از استاندار همدان به خاطر اینکه واحدهای صنعتی کمترین میزان قطعی برق را داشتند گفت: بیشتر بار خاموشی به مشترکان خانگی داده شده است.
وی بیان کرد: واحدهای صنعتی طبق سخنان رهبر انقلاب افسران اقتصادی امروز هستند.
خزایی با بیان اینکه یکی از مشکلات صنایع مبلغ بالای قبضهای آب و برق است، گفت: امیدوارم مثل استانهای همجوار قبوض صنایع همدان اصلاح شود.
وی در پایان گفت: هرکدام از فعالان اقتصادی که مشکلی دارند اتاق بازرگانی در خدمت آنهاست و اگر مبالغی را برای برق و آب اضافه گرفتند و نوشته شده علیالحساب آن را اصلاح می کنیم.
رحیمیان: یکی از امالفسادهای صنعت ایران قیمتگذاری دستوری است
عضو هیأت رئیسه و خرانه دار اتاق بازرگانی همدان نیز با اشاره به اینکه یکی از امالفسادهای صنعت ایران قیمتگذاری دستوری است گفت: عواقب قیمتگذاری دستوری بر صنعت کشور ما سایه افکنده است و یکی از اصلیترین قیمتگذاریهای دستوری تعیین دستوری نرخ ارز است که باعث به خاک نشستن تولید این کشور شده است.
رامین رحیمیان عنوان کرد: اقتصاد کشور ما اقتصاد ذینفعانه است.
رحیمیان گفت: در تجارتهایی مانند گندم و نهادههای دامی با چرخش مالی بالا دولت با قیمت گذاری دستوری بسیار متضرر میشود در حالی که برخی افراد سود فراوان می کنند و در نهایت نتیجه ای که حاصل میشود این است که در برابر تغییر و واقعی کردن قیمت مقاومت می کنیم.
گفتنی است در این آئین پیشکسوتان حوزه صنعت و معدن، کارآفرینان شاخص استان همدان و شرکتهای دانش بنیان و تحول گرا، صنعتگران و معدن داران نمونه با اهدای لوح سپاس و تندیس مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.